Tijdelijk gesloten

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn maken we van de nood een deugd en sluiten we het hotel om tijdens de Corona periode onze kamers en infrastructuur te renoveren.

 

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf augustus  2021.

 

postiljon-hoorn

Hotel
POSTILJON

Onze suites

Junior suite

Junior Suites zijn ruimere kamers met een inkomhalletje naar de slaapkamers met een tweepersoonsbed of aparte bedden, een wastafel, kledingkast, zitbankje en tv. Een badkamer met wastafel, douche en haardroger. Het toilet is ook aanwezig in een aparte ruimte. Deze kamers zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping en hebben een prachtig zicht op de kathedraal !

Prijs: 89€ per nacht

Superior room

Superior Suites zijn zeer ruime kamers gelegen boven de ontbijtruimte aan de achterzijde van het hotel. Deze kamers hebben een tweepersoonsbed of aparte bedden, een tafel met stoelen, tv, koelkastje, koffie en thee faciliteiten. Badkamer met wastafel, douche, toilet, een haardroger en een kledingkast.

Pijs: 99€ per nacht

Driepersoons superior suite

Driepersoons Superior Suites zijn zeer ruime kamers gelegen boven de ontbijtruimte aan de achterzijde van het hotel. Keuze uit een tweepersoonbed of aparte bedden. Voorzien van een tafel met stoelen, tv, kledingkast, koelkastje, koffie en thee faciliteiten. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche, toilet en een haardroger.

Prijs: 125€ per nacht

Translate »